Viva La Revolucion !

October 1, 2007

Colegii politehnisti de la OSUT au dat drumul la o initiativa laudabila in cadrul facultatii lor, care daca va da rezultate poate va reusi sa se extinda la toate facultatile din Cluj/Romania. Sa speram ca actiunea lor va avea o reactie pozitiva si o participare foarte numeroasa la manifestarea lor. si sa speram ca “revolutionarii” nu vor suferi consecinte neplacute din partea conducerii universitatii lor pentru ca ei cer lucruri REZONABILE, NORMALE, SIMPLE, CLARE desi pentru conducere acestea pot parea ABSURDE ! Forzza OSUT si VIVA LA REVOLUCION ! ! ! !

De aici puteti descarca scrisoarea deschisa a OSUT catre UTCN ! 

Advertisements

3 Responses to “Viva La Revolucion !”

  1. zozo Says:

    da,e ok…dar stii ca cei cu C si S classe nu vin?!pe aia nu ii intereseaza.facultatea e o afacere de ambele parti: stdentul plateste facultatea si cei care o reprezinta o duc bbbbbbbbbbbine.nimeni nui curios de cei care n-au banu sa plateasca si vin dupa drepturi. oare tunisienii care dau 800 $ lunar la bugetul facultatii crezi ca vor iesii sa faca gat?nu prea cred…

  2. zozo Says:

    …am uitat sa iti zic…romanau’ mai degraba sare cu spaga sa fie mai in fata decat sa isi apere drepturile,desi e trist.

  3. emilut Says:

    da, din pacate asta e adevarul….”DAI UN BAN DA STAI IN FARA”. poate k la aceasta manifestare o sa participe lume, cert este k nu o sa participe o parte care vor sa participe, dar carora le e frica de consecinte. oricum….ii bine k cineva a organizat asta!!! niste semnale de alarma trebuie trase si asta nu numa in cadrul OSUT.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: