Idei pentru Hackeri !

December 18, 2007

Eram azi intr-un magazin de langa Sora(Pseudo Shopping Center) (nu spun exact care ca sa nu dau idei si mai mari) in care este “incastrat” un bancomat Banca Transilvania. In dosul bancomatului un ecran de control; acolo a fost minunea cea mai mare : Acesta era de fapt un Windows XP pe care rula un programel Agilis X91 or somthing. Si te miri ca din cand in cand este stricate bancomatele. multumim Bancii Transilvania pentru increderea acordata lui Billy ! 🙂 Oare cat tre sa cauti pe Google un sistem sa intri prin internet in bancomat si sa faci una alta ? hmmm…oare are Remote Desktop activat ?

Promit ca maine ma duc sa fac poze, sper sa nu ma agate cineva zicand ca vreau sa dau o gaura, sau chiar sa duc bancomatu cu mine !

Advertisements

4 Responses to “Idei pentru Hackeri !”

 1. zozo Says:

  man,esti in romania,totul e posibil

 2. Zet Says:

  By the way si bancomatele de la ERSTE BCR ruleaza sub XP (am vazut unul care initializa dupa ce s-a luat curentul; faza si mai tare nu avea nici macar un UPS pt. back-up; o colega incerca sa scoata bani, stop curent si pe stripe-ul de hartie tranzactia aparea efectuata, evident fara bani. A sunat la banca si i-au spus sa stea langa bancomat pana vine curentul ca sa-si ridice evntual banii!

 3. pengo Says:

  in general reteaua ATM-urilor unei banci nu este legata la internet. insa … s-au gasit si alte metode de a “crack-ui” un bancomat. acu se poarta “imprumutarea” ATM-ului pentru vreo 20 de minute, timp in care se implanteaza un chip in el .. restul .. u figure it out

 4. cucusor Says:

  Daca crezi ca e aşa de simplu, de ce nu te faci si tu hacker?? sau daca crezi ca te-ar deranja conştiinţa, de ce nu te faci designer de bancomate? sa le arăţi tu meserie la aia de la banca…;) care sunt nişte idioţi, din moment ce un om care nici măcar nu a făcut şcoala in domeniu poate oricând sa le dea lecţii.

  Ecranul de se vede in spate e o idee foarte buna: arata ca proiectanţii sistemului sunt suficient de încrezători pe ce au făcut încât sa-i lase pe toţi sa se uite.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: