Unimog U500 “bling bling”

January 21, 2008

Ok….sa incepem cu inceputul. Ce este Unimog ? este o masina/camion utilitar folosit de armata, de fermierii care isi au culturile izolate pe la Rascracanatii de Vale, de drumari cu tot felul de utilaje atasate in spate sau de oricine care are de transportat ceva “departe”. Date tehnice: Are garda la sol mai mare decat a unui Humvee H1, are 8 viteze de mers in fata si aproape tot atatea pentru mersul inapoi (marsharier). poate sa se urce pe un perete cu inaltimea de un metru etc etc etc. Get the picture ? The real beast.

Azi vad o stire ca celebrul tuner a lui Mercedes (not TV tuner you huntards:) ), ala care pune B-uri pe masina, adica Brabus a hotarat sa tuneze un Unimog. Ok…initiativa de laudat….dar la ce imi foloseste mie ca fermier ca are inauntru piele alb cu negru sau GPS sau Jenti Bling Bling sau Tobele cromate sau neoane dedesubt. Si invers este buna teoria mea : La ce ii trebe la Puffy Diddy sau JaRelu sa aba o masina care e folosita de drumarii din Ungaria pentru a se plimba prin LA. La ce le foloseste garda la sol ca daca, Doamne fereste, agata o tinerica mai scunda trebuie sa o urce cu elevatorul in tractor. Ok, ajunsa inauntru o sa fie impresionata de consola centrala preluata de la S-Klasse, de DVD-playerele incorporate si de stilul (a se citi style) cu care este finisat. Sau la ce ii foloseste sistemul central de umflat/dezumflat cauciucurile ? Au raspuns cei de la TopGear : Pentu a putea trece sub un podet mai jos !

Toate acestea fiind spuse punem sub semnul intrebarii utilitatea acestui tunning…. Dar va mai spun ceva : I WANT ONE FOR X-MAS!

Advertisements

3 Responses to “Unimog U500 “bling bling””

  1. emilut Says:

    Cum sa nu fie util acest tunning? Ia intreaba tu pe “fermierul” sau “padurarul” din Borsa, Negresti, Certeze dak este util acest tunning….raspunsul va fi clar afirmativ…”da, pentru k sa fiu al mai tare dintre ai tari” sau “pentru k nu mai are nimeni” sau…sau…sau :))


  2. […] Here’s another interesting post I read today by Aberatii aproximativ utile din domeniul prezentului… […]

  3. Vlad Says:

    Tare!!

    Oare pot sa ii schimb jantele? :)) Ca vreau sa ii pun niste jante Giovanna de 26″, sa nu le mai tin in pod :))


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: